Jump to content
Vancanneyt Sander

Welkom op het gloednieuwe Poollicht forum!

Recommended Posts

Het kwam veel vroeger dan we hadden voorzien. Na een geslaagde test gisterenavond en na veel instellen en de uiteindelijke migratie deze avond kunnen we nu eindelijk uitpakken met het volledig vernieuwd forum van Poollicht.be/SpaceWeatherLive.

Je merkt het meteen, het forum ziet er vanaf nu totaal anders uit en is haast niet meer herkenbaar. Alles is dus volledig vernieuwd maar iedereen kan inloggen op het forum zoals hij/zij dat daarvoor deed. Nieuw is dat je nu ook kunt aanmelden met je Facebook account, dit bespaart alvast enkele stappen die je normaal moet doorlopen bij een nieuwe registratie.

Alle bestaande topics en fora werden overgezet zodat er niks verloren is gegaan. Wel zal je merken dat er héél wat opties zijn bijgekomen bij het bekijken en posten van topics. Je zal eveneens merken dat je nu ook meer bijlagen kunt toevoegen aan een bericht, maar ook video's, speciale bbcode en nog veel meer. Test het allemaal eens uit!

De grootste uitbreiding kunnen we ook meteen lanceren, we introduceren vandaag ook de nagelnieuwe galerij waar je al uw poollichtfoto's en foto's van de Zon in kunt plaatsen. Elk lid zal ook zelf eigen albums kunnen aanmaken om bijvoorbeeld hun foto's van hun poollichtreis in te plaatsen. Elk lid kan dan ook reageren op de foto's, ze delen via Facebook/Twitter, foto's waarderen, ... Test het allemaal eens uit! Heb je suggesties voor nieuwe categorieën, laat het ons dan ook weten in dit topic of stuur een privaat bericht.

Ook de ledenprofielen zijn uitgebreid met tal van nieuwe instelbare opties voor elk lid. Zo zijn er uitgebreide notificatieinstellingen op de boards, statusupdates, ... maar als lid kan je op de andere forumprofielen makkelijk contact zoeken met de andere forumleden maar kan je die ook als vriend toevoegen.

Kortom, er is erg veel verandert en we hebben niet alles al in dit bericht kunnen plaatsen. Surf gerust rond en laat ons weten wat je er van vindt!

Vanwege het Poollicht.be / SpaceWeatherLive Team

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nog iets geweldigs dat we eigenlijk vergeten zijn te melden is de mobiele ondersteuning van deze software. Surf op je mobiel naar dit forum en ontdek het zelf!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Sietse

Mooi forum, het is er erg op vooruit gegaan! Ook goed dat de overstap soepel is verlopen. Op en ander forum waar ik ook actief ben gaat er nog wel eens wat mis, of zeg maar gerust dat er hele forums verloren gaan :) En dat is nota bene zijn werk. Goed gedaan dus!

 

En nu maar hopen dat de zon richting het minimum nog wat grote vlekken gaat hebben :D

 

 

Bedankt voor je hulp Sander m.b.t. het inloggen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmm, ik kan niet meer uitloggen of zie ik iet over het hoofd?

Helemaal rechtsboven in de hoek kan je als het goed is uitloggen. Wel omhoog scrollen helemaal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daar staat nu alleen een envelop, een icoontje met een poppetje, en mijn naam met een pijltje, daarnaast kon ik uitloggen normaal gesproken maar dat is weg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oeps! Ik wilde het bericht aanpassen maar dat ging dus niet goed, mag verwijdert worden.

Geen probleem. Het is voor iedereen wennen de nieuwe software, ook voor ons. Kan je het knopje vinden nu? :P

 

EDIT: Ah zie nu je post, dat moeten we even nakijken... dat is... apart...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik kon geen icoontje vinden om de tekst te veranderen, ik ging er vanuit dat het dat grijze vierkante knopje onder het bericht was, maar das dus de quote knop :-).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Links van de quote en multiquote knopjes staat de edit knop in heel licht grijs (bij mij tenminste) tot je je muis erover houd dan worden ze donkerder en makkelijker te zien. Kan je een screenshot posten van waar de sign out knop hoort te zitten. Zo apart dat je het eerst wel had en nu niet meer! We willen je niet kwijt! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb dit forum nu al een tijdje uitgetest en ik ben tot de conclusie gekomen dat het forum een heel grote verbetering heeft ondergaan. Het forum is ook meer 'gepersonaliseerd'. In ieder geval zeer goed gedaan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het doet een beetje denken aan het social network gebeuren deze nieuwe software... ook met statusupdates en dergelijke in profielen maar het mooiste is mischien wel dat je je Facebook account kan koppelen aan je account of gewoon kan registeren met een Facebook account. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik weet niet of jullie iets veranderd hebben maar ik kan nu weer alle knopjes zien :).

Dat hebben we zeker, of eigenlijk dat heeft Sander gedaan. Haha. Goed dat het gefixed is! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Er was blijkbaar iets mis in je forumprofiel (taalselectie). Ik heb eventjes dat gereset en op Nederlands geplaatst. Na even op te slaan was het in orde. Dit kan en foutje zijn dat in de migratie is geslopen en zou dus niet meer mogen voordoen.

Het forum is idd een grote verbetering ;) het was hard zwoegen om het erdoor te krijgen en ben blij dat het achter de rug is ;-) twas paar weken afzien ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you also agree to our Terms of Use and our Privacy Policy.